Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

centrul smurd

Caravana SMURD “Fii pregătit!” a ajuns la Ploiești. Centrul unde are loc instruirea populației este instalat în parcarea situată între Palatul Culturii și Palatul Administrativ.

Caravana SMURD “Fii pregătit!”, de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă, a ajuns la Ploiești încă de ieri, populația având posibilitatea să viziteze centrul inclusiv astăzi, până la ora 18.00.

Caravana organizează cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă, precum și prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

La ora 12.00, câteva zeci de persoane, în special cadre didactice, dar și foarte mulți copii erau deja la centrul mobil.

„Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor”, au anunțat organizatorii.

20161211 115127

20161211 115133

centru smurd ploiesti

 

 


Național
  • Luni, 12 Martie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Copil bătut de un învățător din Cluj

Un învăţător din judeţul Cluj este anchetat penal după ce mai mulţi părinţi s-au plâns că le-a bătut copiii. Totul a plecat de la un băieţel de opt ani care s-a plictisit la repetiţiile pentru...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești