muzeul petrolului

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de muzeograf Secția Muzeul „Petrolului” (patru posturi) și de conservator.

Pentru cele patru posturi muzeograf, candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență în specialitatea ingineria petrolului și gazelor, ingineria mecanică și electrică, tehnologia petrolului și petrochimie, iar pentru postul de conservator doritorii trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă de cel puțin șase ani și șase luni, precum și vechime în specialitatea studiilor de cel puțin 3 ani, precum și atestat pentru ocupația de muzeograf, respectiv de conservator.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 20 decembrie 2016, ora 16.00. Concursul este programat pe 28 decembrie 2016, ora 10.00 (proba scrisă), iar pe 04 ianuarie 2017, ora 09.00, este programată proba interviu.

 La ultima ședință a Consiliului Județean Prahova, aleșii au aprobat modificarea organigramei Muzeului Județean de Științele Naturii, prin înființarea unei noi secții a Muzeului Petrolului. Astfel, noile modificări prevăd cinci posturi de execuție vacante, respectiv un post de conservator, studii medii. treaptă profesională IA, clasa de salarizare 39 și 4 patru posturi de muzeograf, cu studii superioare, gradul profesional IA, clasă de salarizare 58.