mos nicolae ploiesti

Magia Sărbătorilor de Iarnă a cuprins luni seară orașul Ploiești. Pentru copii momentul culminant l-a reprezentat întâlnirea cu Moș Nicolae.

 

După aprinderea iluminatului ornamental și după spectacolul organizat de actorii Teatrului Toma Caragiu în zona Parcului Toma Socolescu, copiii au avut parte de o surpriză pe măsură: întâlnirea cu Moș Nicolae.

Conform tradiției, Moș Nicolae a fost darnic. Cu sprijinul municipalității, la Ploiești au fost împărțite micuților peste o mie de pungi cu dulciuri.

 

Micuții vor avea parte și de alte surprize, la Ploiești fiind așteptat, începând cu 20 decembrie, Moș Crăciun, care va veni cu multe daruri pentru copiii care au fost cuminți.

Seara de luni s-a încheiat cu un spectacol magic, în aer liber, oferit de orchestra Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

Seria manifestărilor dedicate Sărbătorilor de Iarnă vor continua la Ploiești. Copiii sunt așteptați zilnic și în Orășelul Copiilor de la Sala Sportului. Reamintim faptul că pentru transportul micuților va fi pus la dispoziție un trenuleț care va efectua curse pe distanța centru - Sala Sporturilor, cu plecare din stația de la Palatul Culturii.

mos nicolae 2016 ploiesti

 20161205 191902