steag imens magurele

Peste 400 de persoane, la care s-au alăturat și zeci de copii, au participat la întinderea unui steag cu dimensiuni gigantice, de-a lungul DN1A, între Primăria Măgurele și Monumentul Eroilor din localitate.

 

Steagul, cu o lungime de peste 400 de metri, a fost realizat la propunerea primarului comunei Măgurele, Vasilică Diaconu, în regie proprie. Realizarea steagului a avut loc într-un timp record. Timp de două zile s-a muncit non-stop..

„Anul trecut, de Ziua Națională a României, locuitorii comunei au primit stegulețe. Anul acesta, ne-am dorit să marcăm 1 Decembrie printr-o actiune inedită: un steag al României imens. Peste 400 de locuitori, la care s-au alăturat și copiii de la Ansamblul Floricica și de la Ansamblul Băsmăluța, dar și de la cercul de pictură, au participat la întinderea steagului, pe distanța Primăria Măgurele - Monumentul Eroilor, de-a lungul DN1A, iar mobilizarea a fost impresionantă. La acțiune au participat consilieri locali, dar și angajați ai Primăriei”, ne-a declarat Vasilică Diaconu, primarul comunei Măgurele.

 

Steagul va fi adus la ora 15.00, la Ploiești, la acțiunile culturale care au loc la Palatul Culturii, manifestări dedicate zilei de 1 Decembrie.

IMG 20161201 WA0056

IMG 20161201 WA0053

IMG 20161201 WA0049

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...