medici spitale

Aleșii locali ploieșteni propun înființarea unei comisii speciale, care are drept scop analizarea și verificarea facilităților ce pot fi acordate medicilor specialiști din afara județului care doresc să lucreze la Spitalul Municipal Ploiești și la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

 

Pe lista facilităților promise medicilor specialiști din alte județe ar putea figura printre altele, potrivit proiectului de hotărâre, acordarea unei locuințe de serviciu, a unei mașini de serviciu prin parteneriate cu agenți economici și a unui abonament gratuit la un serviciu de telefonie mobilă. 

„Activitatea comisiei se va desfășura timp de maximum 60 de zile, acesta fiind termenul în care va prezenta raportul, însoțit de propuneri concrete”, se arată într-un proiect de hotărâre care ar urma să fie dezbătut mâine, în ședința Consiliului Local Ploiești.

O astfel de comisie a fost înființată și în 2015, însă după alegerile din 5 iunie activitatea acesteia a încetat, prin validarea unei noi componențe a Consiliului Local Ploiești. (foto cu caracter ilustrativ).