cozi ghisee permis inmatrculari prahova

În ciuda promisiunilor că situația legată de aglomerația de la ghișee va fi rezolvată, lucrurile nu s-au schimbat.

 

Luni dimineață, 28 noiembrie, ora 09.00... Peste 100 de persoane stau la coadă la ghișeele de la Serviciul permise și înmatriculări auto din cadrul Instituției Prefectului Județul Prahova. Aproape 50 de persoane sunt numai la programări pentru permis.

„Am aflat că pentru proba practică suntem programați în martie. A ieșit o persoană care a spus că este programată la sfârșitul lunii martie, lucru care mi se pare groaznic. Mi-am luat concediu pentru a rezolva această problemă, care deja mi se pare că depășește absurdul”, ne-a spus una dintre persoanele care s-a așezat la rând încă de la primele ore ale dimineții. 

„Indiferent dacă vii dimineața sau după-amiază este coadă. Este un ghișeu deschis pentru certificate de înmatriculare și unul pentru numere provizorii. De cozi oricum nu scăpăm”, s-a plâns un alt prahovean. 

 

Citește și: Cum vrea Prefectura Prahova să reducă timpul de așteptare pentru permis și cozile de la ghișee

Prefectul județului, Daniel Grigoraș Ștefan, a anunțat recent că a solicitat suplimentarea numărului de personal. Dar se pare că nu este vorba numai de lipsa personalului. Inclusiv spațiul se dovedește necorespunzător. Vorbim despre un spațiu aflat în sediul IJP Prahova, la etajul al doilea al clădirii. 

20161128 090527

 

20161128 091145

 

Exclusiv
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Crimă la Păcureți. Un adolescent și-a ucis tatăl

O crimă șocantă a îngrozit locuitorii satului Păcureți sâmbătă seara. Un tânăr de 17 ani și-a ucis tatăl.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul în vârstă de 17 ani și-a ucis părintele...

Eveniment
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Avertizare ISU: Cod galben de inundații în Prahova

Prahova se află sub cod galben de ploi până la ora 23:00, iar din această dimineață și până la ora 15:00 este valabil și un cod galben de inundații. Potrivit avertizării transmise de ISU, ca urmare a...