scoala politie vasile lascar

Peste 500 de candidaţi au trecut de probele eliminatorii la concursul pentru ocuparea posturilor de specialişti din Poliţia Română, prin încadrarea din sursă externă. Astăzi a avut loc proba scrisă.

Pentru cele 440 de posturi de specialitate scoase la concurs, prin încadrare din sursă externă, 535 de persoane au susținut proba scrisă, după ce au fost admişi la probele eliminatorii.

Astfel, candidaţii înscrişi la concursurile organizate de Inspectoratul General al Poliţiei Române, din sursă externă, pentru ocuparea unor posturi de ofiţer/agent de poliţie din cadrul I.G.P.R. şi din unităţile teritoriale ale Poliţiei Române, prin încadrare directă, au susținut astăzi proba scrisă, la sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

De asemenea, candidaţii înscrişi la concursurile organizate pentru ocuparea unor posturi de ofiţer/agent de poliţie din cadrul I.G.P.R. – Direcţia Operaţiuni Speciale şi structurile teritoriale de operaţiuni speciale, prin încadrare directă, cu recrutare din sursă externă, au susțnut proba scrisă, la sediul Institutului de Studii pentru Ordine Publică, situat în municipiul Bucureşti, Şoseaua Olteniţei, nr. 158-160, sector 4.

Accesul în sălile de concurs a fost permis până la cel mult ora 09.15. Proba scrisă a început la ora 10.00.

În urma probei scrise a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca poliţişti pentru locurile de agenţi de poliţie de ordine publică, rutieră şi transporturi, din Poliţia Română desfăşurate la data de 19 noiembrie 2016, au fost declaraţi admişi 2.237 de candidaţi.