inspectoratul jandarmi prahova

Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova organizează concurs pentru mai multe posturi vacante, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor MAI.

Unul dintre posturile vacante este de comandant pluton (funcție de conducere, prevăzută cu gradul de sublocotenent - căpitan) la Plutonul 1 Jandarmi Complex Vile Foișor Sinaia- Detașamentul 9 Jandarmi Sinaia din cadrul unității. 

Tot IJJ Prahova organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de comandant pluton (funcție de conducere, prevăzută cu gradul de sublocotenent - căpitan) la Plutonul 2 Jandarmi Detașamentul 7 Jandarmi Câmpina din cadrul unității.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova organizează examen/concurs, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor M.A.I. care îndeplinesc condițiile legale, pentru ocuparea postului vacant de comandant pluton (funcție de conducere, prevăzută cu gradul de sublocotenent - căpitan) la Plutonul 3 Jandarmi -Detașamentul 9 Jandarmi Sinaia. Tot la Sinaia, se organizează concurs pentru de ocuparea postului vacant de șef secție III (funcție de conducere, prevăzută cu gradul de sublocotenent - căpitan) la Secția jandarmi ordine publică Sinaia - Detașamentul 8 Jandarmi Sinaia.

Documentele constitutive ale dosarului de recrutare vor fi depuse personal de către candidați în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, până la data de 09 decembrie 2016, ora 16.00 (data înregistrării). Examenul / concursul se va desfășura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și va avea loc în data de 16 decembrie 2016, începând cu ora 10.00, iar unica probă
de examen/concurs o constituie interviul structurat pe subiecte profesionale, ce va fi înregistrat cu mijloace audio/video, pe baza bibliografiei și tematicii din cadrul prezentului anunț, publicat pe site-ul IJJ Prahova. (Vezi AICI).

Un alt post vacant este de comandant grupă I (funcție de conducere, prevăzută cu gradul de sublocotenent - căpitan) la Grupa a 3-a jandarmi ordine publică- Detașamentul 1 Jandarmi Mobil, poziția 172 din statul de organizare al unității. Documentele constitutive ale dosarului de recrutare vor fi depuse personal de către candidați în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, până la data de 13 decembrie 2016, ora 16.00 (data înregistrării). Examenul / concursul se va desfășura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și va avea loc în data de 15 decembrie 2016, începând cu ora 12.00, iar unica probă de examen/concurs o constituie interviul structurat pe subiecte profesionale, ce va fi înregistrat cu mijloace audio/video, pe baza bibliografiei și tematicii din cadrul prezentului anunț (Vezi AICI).