deszapezire prahova

Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), fosta CNADNR, va negocia direct contractele de deszăpezire pentru drumurile naționale.

 

Prefectul județului Prahova, Daniel Grigoraș Ștefan, a susținut că s-au găsit soluții pentru deszăpezirea drumurilor naționale, în ciuda faptului că pentru mai multe loturi de drumuri naționale nu au fost încheiate contracte, pe motiv că licitațiile au fost contestate. 

„Compania Națională de Administrație a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), fosta CNADNR, va negocia direct contractele de deszăpezire pentru drumurile naționale. Pentru autostrada A3, București - Ploiești, activitatea de deszăpezire va fi asigurată cu utilaje proprii sau cu utilaje distribuite de la alte Secții de Drumuri Naționale, respectiv de la Buzău”, a declarat pentru Observatorulph.ro Daniel Grigoraș Ștefan, prefectul județului Prahova. 

 

Cu privire la drumurile județene, prefectul județului a susținut că au existat discuții pe această temă cu reprezentanții Consiliului Județean Prahova, licitațiile urmând să fie finalizate cât mai grabnic, cu atât mai mult cu cât pentru cinci dintre cele opt loturi s-a prezentat câte un singur ofertant/lot.