dans modern

Copiii din Iordăcheanu cu înclinații către muzică și dans au, începând din această săptămână, un motiv în plus de a-și exersa pasiunile pe plan local. Asta deoarece administrația locală din comună a luat decizia organizării gratuite a unor cursuri de dans modern și dans popular pe raza localității.

 

”Cursurile pentru dans modern au început deja. Se desfășoară la Școala din satul Mocești iar cele de dans popular se vor desfășura, cel mai probabil, la căminul cultural din satul Valea Cucului. Vrem, prin aceste activități, să le oferim copiilor noștri aceleași condiții și șanse pe care le-ar fi putut avea până acum la oraș”, ne-a declarat Constantin Safta, primarul comunei Iordăcheanu.

”Avem în plan să înființăm și o clasă de canto popular și sperăm să avem susținere din partea administrației locale cel puțin ca până acum. Momentan, avem doi coregrafi care se ocupă de aceste cursuri. Cea mai importantă parte a acestei colaborări este faptul că părinții micuților care se înscriu la cursuri nu plătesc absolut nimic. Așa cum a spus și domnul primar, sper și eu ca cei din Consiliul Local să susțină în continuare acest demers”, susține Petre Cuculeanu, unul dintre promotorii ideii. Mai multe detalii despre înscrieri se pot obține la numărul de telefon 0729629202.

foto cu caracter ilustrativ