drum judetean inundat

Comisii formate din reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și ai Consiliului Județean se vor deplasa pe teren pentru a inventaria pagubele produse de inundații.

 

Până acum, Consiliul Județean Prahova a fost sesizat cu privire la două situații generate de ploile abundente din ultimele zile. Prima se referă la DJ 233 (Ariceștii Zeletin), unde erau executate lucrări la platforma drumului, însă ploile au afectat un tronson din platforma drumului.

Citește și: Peste 50 de gospodării și 17 locuințe inundate în Prahova. Unde intervin pompierii

 

O altă situație a fost semnalată de reprezentanții comunei Teișani. În localitate au fost efectuate săpături pentru construcția unei grădinițe, însă terenul s-a surpat în urma ploilor și a afectat și platforma drumului județean din apropiere. 

Citește și: Drumurile județene cu probleme din Prahova! Restricții pe DJ234

„Toate situațiile apărute în urma preipitațiilor sunt centralizate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Astăzi, la prima oră, am luat legătura cu șeful ISU Prahova și s-a stabilit constituirea de echipe care să se deplaseze pe teren pentru evaluarea pagubelor”, a declarat, pentru Observatorulph.ro, Rodica Paraschiv, directorul Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Prahova.