trafic ruta ocolitoare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, din pricina căderilor de stânci de pe versanți, cauzate de precipitațiile semnificative, circulația rutieră pe DN10 Buzău – Brașov este oprită pe ambele sensuri la km 80, în zona localității buzoiene Siriu.

 

Potrivit sursei citate, ruta ocolitoare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone este Buzău – DN10 – Cislău – DJ102B – Vălenii de Munte – DN1A – Cheia – Săcele – Brașov. 

Ruta ocolitoare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este Buzău – DN1B – Ploiești – DN1A - Brașov.

 

În Prahova se circulă ușor îngreunat pe DN1B Ploiești – Buzău, la km 31, în zona localității prahovene Loloiasca. În acest punct, traficul este îngreunat și din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autotrenuri. Semiremorca unuia dintre acestea afectează o parte din banda către Buzău.

Ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă şi vânt puternic), DN67C-Transalpina a fost închis temporar între Rânca şi Obârșia Lotrului (între kilometrii 34+500 - 59+800.