trafic cfr inundatii

La acest moment, traficul feroviar se desfășoară cu dificultate, trenurile circulă pilotate, cu întârzieri, a anunțat CFR Călători.

 

Este vorba despre trenurile IR 1772, Galați – București Nord, IR 1732, Galați– Brașov, IR 1831, Galați–Cluj, R 7360, Galați – Buzău, R 7566, Galați – Mărășești, R 11072, Galați– București Nord, R 7002, Galați–București, R 7568, Galați – Mărășești.

„Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (trafic intern), sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice”, a anunțat CFR Călători

 

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

„Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară”, a mai precizat CFR Călători. (foto - Catalin Gheorghe).