drum viteza ploiesti buzau

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale România (CNADNR) a demarat procedurile pentru realizarea mai multor studii de fezabilitate și proiecte tehnice pentru trei tronsoane de drum național, inclusiv pentru Ploiești - Buzău.

 

CNADNR SA a transmis către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) pentru verificare și validare documentațiile de atribuire în vederea demarării procedurilor de achiziție publică a studiului de fezabilitate și proiectului tehnic pentru realizarea drumului de mare viteză Ploiești - Buzău.

„În perioada imediat următoare, ANAP va finaliza procesul de verificare a documentațiilor de atribuire, urmând ca CNADNR să publice, în maxim 3 zile, anunțurile de participare în Sistemul Electronic de Aciziții Publice (SEAP)”, a precizat CNADNR.

Pe lângă elaborarea studiului de fezabilitate și proiectului tehnic pentru drumul de mare viteză Ploiești - Buzău, licitația vizează SF-uri și proiecte tehnice și pentru drumurile de mare viteză  Buzău - Focșani și Focșani –Bacău.

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...