Mozart Rocks și Holograf, concerte de excepție la Ploiești – Foto

0
holograf spectacol

holograf spectacol

Mii de ploieșteni au venit sâmbătă noapte în centrul municipiului la evenimentele prilejuite de Festivalul de artă stradală pentru copii și tineret.

Cea de a doua zi a festivalului Ploiești – Magie, feerie și povești s-a încheiat cu două concerte: Mozart Rocks, cu participarea de excepție a Filarmonicii Paul Constantinescu, și Holograf.

Ambele evenimente au trezit interesul ploieștenilor care au venit în număr mare la concerte, în ciuda faptului că afară erau numai 10,4 grade Celsius.

Mâine, în cea de a treia zi a festivalului, cei mici sunt invitați la teatru. Primul spectacol începe la ora 10.00, cu D`ale lui Păcală, cu actori ai Tratrului Ciufulici. La ora 11.00, pe scenă vor urca actorii Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, cu piesa „Till”, iar la 12.00 este programată piesa „Prichindel”. După-amiază, la ora 17.00, copiiși sunt invitați iar la teatru – Făt Frumos când era mic. La 18.00 este programată piesa Cântăreții din Bremen, iar la 19.00 va avea loc un alt eveniment așteptat de micuți – lansarea de baloane cu heliu, sub genericul „Colorăm văzduhul cu dorințe”.

concert holograf ploiesti

holograf

 

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău