holograf spectacol

Mii de ploieșteni au venit sâmbătă noapte în centrul municipiului la evenimentele prilejuite de Festivalul de artă stradală pentru copii și tineret.

Cea de a doua zi a festivalului Ploiești - Magie, feerie și povești s-a încheiat cu două concerte: Mozart Rocks, cu participarea de excepție a Filarmonicii Paul Constantinescu, și Holograf.

Ambele evenimente au trezit interesul ploieștenilor care au venit în număr mare la concerte, în ciuda faptului că afară erau numai 10,4 grade Celsius.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mâine, în cea de a treia zi a festivalului, cei mici sunt invitați la teatru. Primul spectacol începe la ora 10.00, cu D`ale lui Păcală, cu actori ai Tratrului Ciufulici. La ora 11.00, pe scenă vor urca actorii Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, cu piesa „Till”, iar la 12.00 este programată piesa „Prichindel”. După-amiază, la ora 17.00, copiiși sunt invitați iar la teatru - Făt Frumos când era mic. La 18.00 este programată piesa Cântăreții din Bremen, iar la 19.00 va avea loc un alt eveniment așteptat de micuți - lansarea de baloane cu heliu, sub genericul „Colorăm văzduhul cu dorințe”.

concert holograf ploiesti

holograf

 

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg