pasaj gara vest ploiesti

Licitația avea ca termen de depunere a ofertelor data de 19 septembrie, însă nimeni nu s-a interesat de prestarea serviciilor de expertizare.

 

Demarat cu fonduri europene, pasajul de la Gara de Vest trebuia finalizat încă din decembrie 2015. Numai că minunea nu s-a întâmplat. O a doua prelungire a termenului de finalizare a fost până în iunie 2016, însă nici de această dată nu a fost posibilă finalizarea. Așa că, prin hotărâre de Consiliu Local, termenul de finalizare al pasajului a fost devansat până în vara anului viitor. Scepticii însă susțin că lucrările nu vor fi finalizate nici la acea dată și că, cel mai probabil, pasajul va fi gata prin 2018.

Cum au existat tot felul de suspiciuni cu privire la primele grinzi montate la pod, dar și ca urmare a faptului că în urma verificărilor Inspectoratul de Stat în Construcții a solicitat o expertiză pentru tot ansamblu, municipalitatea a lansat anunțul de licitație pentru astfel de servicii. Numai că, până la data stabilită, nu a fost depusă nicio ofertă. 

 

Valoarea estimativă a contractului pentru prestarea de servicii de întocmire a expertizei tehnice pentru pasajul suprateran peste calea ferata București-Brașov este de 25.000 de lei, fără TVA.