concerte ploiesti

Concertele sunt programate să aibă loc în acest weekend, în cadrul evenimentului Ploiești - Magie, Feerie și Povești.

 

Primăria Ploiești a creionat, în linii mari, seria evenimentelor care se vor desfășura în perioada 23 - 25 septembrie, sub genericul Ploiești - Magie, Feerie și Povești.

Copiii vor avea parte de numeroase spectacole, cu participarea nu doar a artiștilor de la Teatrul Ciufulici, dar și a unor trupe renumite din țară. Pe scenă vor urca actorii de la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, dar și trupa Arlechino.

Deschiderea evenimentului este programată vineri, de la ora 17.30. În aceeași seară, pe scena instalată în apropierea Palatului Administrativ, publicul va avea parte, potrivit unor surse neoficiale, de un concert al trupei Carla's Dreams. Sâmbătă, între orele 10.00 și 13.00 sunt programate noi evenimente pentru cei mici, iar seara ploieștenii sunt invitați la un concert al trupei Holograf, dar și la Mozart Rocks.

 

Citește și: Mega-concertul Mozart Rocks, la Ploiești

Organizatorii promit însă că seria evenimentelor va continua cu multe alte surprize. Statuile vivante și artişti pe catalige sunt doar o parte din atracțiile evenimentului.

Totodată, ca în fiecare an, se vor deschide mai multe ateliere pentru copii, iar duminică, la finalul manifestărilor, va avea loc lansarea de baloane colorate sub genericul „Să colorăm văzduhul cu dorinţe! – lansare de baloane cu mesaj”.

 

Primăria Ploiești a anunțat că va da publicității programul complet al manifestărilor desfășurate cu ocazia evenimentului Ploiești - Magie, Feerie și Povești.