trafic dn72

La mai bine de o lună de la cumplitul accident care a avut loc pe DN72, în care au decedat cinci tineri din Ariceștii Rahtivani, situația a rămas neschimbată.

 

Un ploieștean care face naveta pe DN72 Ploiești - Parcul Industrial Ploiești ne-a transmis la redacție mai multe fotografii cu traficul aglomerat de pe DN72. 

„Este inimaginabil ce se întâmplă. În fiecare dimineață și după-amiaza, după ora 15.00, este un calvar să parcurgi distanța de numai câțiva kilometri care separă Ploieștiul de Parcul Industrial Ploiești. Cozile se întind pe tot podul construit de municipalitate, numai cu două benzi. Trebuie rezolvată cât mai urgent această arteră de circulație, cu atât mai mult cu cât este singura la ora actuală, având în vedere că lucrările la pasajul de la Gara de Vest nu sunt gata și am înțeles că termenul a fost prelungit până în 2018”, ne-a reclamat cetățeanul.

Luna trecută, cinci tineri au pierit într-un tragic accident pe DN72, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un tir.

 

Citește și: O mașină a intrat într-un tir pe DN72 lângă parcul industrial-Cinci bărbați au murit pe loc

La scurt timp, a fost lansată o petiție online pentru strângerea de semnături, în vederea montării de separatoare de sens. Până acum, peste 800 de persoane au semnat pentru petiție.

aglomeratie dn72