soala ppolitie vasile lascar

Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina a anunțat amânarea concursului pentru două funcții de referent II.

 

Astfel, potrivit anunțului, concursul va fi reprogramat în zilele de 21 septembrie 2016, ora 10.00 - proba scrisă, 26 septembrie 2016, ora 10.00 - proba practică, 29 septembrie 2016, ora 10 00 - proba interviu, conform Monitorului Oficial al României, Partea a III- a nr. 1097 din data de 30 august 2016.

Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de referent II (1 post la Catedra de pregătire juridică şi criminalistică și 1 post la Catedra de științe socio - umane, limbi străine și informatică).

Candidații trebuie să aibă studii liceale cu diplomă de bacalaureat, curs de operator calculator și curs dactilografie/secretariat/asistent manager.

Persoanele care nu au o vechime în specialitate de cel puțin 6 luni, vor fi încadrate în funcția de referent debutant până la expirarea perioadei de cel puțin 6 luni, dar nu mai mare de un an.

 

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elev dat afară de la ore din cauza părului lung

Elevi daţi afară de la ore pentru că au părul lung. S-a întâmplat la un liceu teologic din Cluj-Napoca, unde mai mulţi băieţi au fost trimişi acasă pentru că nu aveau o frizură adecvată. Problema a...