sinaia forever

Joi, 25 august 2016, a avut loc la sediul Primăriei orașului Sinaia o întâlnire de lucru între reprezentanții instituției noastre, reprezentantii IGPR – Direcția Rutieră, cei ai Serviciului Rutier Prahova și ai Poliției orașului Sinaia, se arată într-un comunicat al Primăriei Sinaia.

 

Citește și:  Poliția Prahova, acuzată că blochează Sinaia Forever

Avem convingerea că s-au găsit cele mai bune soluții de comun acord în vedrea gestionării traficului în perioada organizării Festivalul Sinaia Forever, în condiții optime, atât pentru participanții la acest eveniment, cât și pentru participanții la traficul rutier.

În urma urma discutiilor s-au stabilit toate măsurile de restricționare/deviere a traficului rutier în orașul Sinaia. În perioada desfășurării Festivalului Sinaia Forever, bulevardul Carol I va fi pietonal.

 

Totodată, s-au stabilit măsurile de securitate și de semnalizare rutieră temporară pentru buna desfășurare a evenimentului.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și ne-au fost alături în acest demers, pentru a putea continua tradiția celui mai important eveniment al orașului Sinaia.

Vom reveni cu toate informațiile și harta traseelor privind circulația rutieră din perioada festivalului.

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...