dn1a

Tot mai multe drumuri prahovene se degradează de la o zi la alta. Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției o sesizare privind drumul DN1 A din orașul Slănic, din zona Muntelui Verde.

 


Mesajul cititorului:

Vă aduc în atenție starea drumului care leagă stațiunea Slănic de DN 1A. Porțiunea de doar 3 km aflata pe raza orașului Slănic,  se afla într-o stare jalnica, nefiind reabilitat de mai bn de 20 de ani. Acest drum Dj 100N este un drum de importanta vitala pentru Slănic deoarece scurtează distanța până la Vălenii de Munte, unde se află cel mai apropiat spital,  iar în momentul de fata ambulanțele pot utiliza acest traseu, și totodată facilitează accesul turiștilor în Slănic,  de pe DN 1A. Problemele sunt pe cei 3 km administrați de orașul Slănic, în zona piatra verde, zona deosebită din punct de vedere turistic.  Șoseaua este din beton, neasfaltată, nu este asigurată cu parapeți de protecție, prezintă foarte multe gropi fiind un pericol pentru șoferi.  Nu înțelegem cum primăria Slanic nu este interesată să reabiliteze acest drum de doar 3 km, având în vedere importanta lui. Unde sunt banii încasați din taxele și impozitele plătite, dacă Primăria nu are fonduri pentru 3 km de asfalt. Cum vrea primăria sa facă turism dacă nu exista infrastructura?  Precizez faptul că ambulantele nu pot utiliza drumul, și nici autovehiculele peste 3, 5 t.

Reporterii observatorulph.ro au încercat să contacteze reprezentații Primăriei Slănic, însă fără succes. Vom reveni cu un punct de vedere de îndată ce îl vom primi.

dn1a

dn1a2

 

dn1a3

dn1a4

dn1a5

 

dn1a6

dn1a7

dn1a8

 

dn1a9

dn1a10

dn1a11