turisti blocati munte

Zeci de turiști au rămas blocați în acestă după amiază în masivul Bucegi din cauza unei viituri puternice și a ploii torențiale.

 

La ora transmiterii acestei știri (17:45) un grup de 15 persoane a fost deja recuperat de jandarmii montani și de salvamontiști. Jandarmii montani mai intervin pentru recuperarea altor două grupuri. Primul grup se află la Crucea Caraiman, și este format din nouă persoane între care un copil, prinse de ploaia torențială. O persoană din grup se pare că ar fi intrat în șoc hipotermic. Cel de-al doilea grup se află pe traseul dintre Cruce și Bușteni. Este vorba de 20 de persoane, între care și copii, blocate între două viituri.

Salvamontistii mai intervin pe Jepii Mici, unde un grup de cinci turiști străini, între care și copii, a fost surprins de o viitură între două traversări. 

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

18 rachete antigrindină lansate în Prahova

Autoritatea pentru Administrare a Sistemului Național Antigrindină și pentru Creșterea Precipitațiilor a anunțat că au existat intervenții azi-noapte pentru combaterea grindinei. În mai multe...