avarie electrica

O avarie la rețeaua de alimentare cu energie electrică din satul Albinari, comuna Ariceștii Zeletin, a fost remediată de săteni după ce aceștia s-au săturat să aștepte angajații societății. 

 

Potrivit Doinei Banu, avaria s-a produs în data de 2 august, în jurul orei 23,30. Cu toate că în zonă nu s-au înregistrat fenomene meteo extreme, rețeaua a picat. Oamenii au sesizat defecțiunea încă din seara respectivă, însă reprezentanții societății au transmis locuitorilor că din cauza fenomenelor meteo și a unui cod portocaliu de vremea rea, serviciul de alimentare cu energie electrică a fost afectat. 

Potrivit acelorași localnici, miercuri, trei august, un angajat Electrica s-a deplasat în comuna Ariceștii Zeletin, însă acesta a tratat cu dezinteres problema sesizată, motivând în jurul orei 16,00 că și-a terminat programul și nu mai poate interveni. 

 

Doina Banu susține că problema a fost remediată miercuri seară de mai mulți localnici care știu că zona în zona în care locuiesc o siguranță a unui transformator sare frecvent. Aceștia s-au deplasat la transformatorul în cauză și au fixat siguranța. Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere societății.