angajari prahova ploiesti drajna boldesti

Posturile vacante sunt scoase la concurs de Primăria Drajna, Direcția Generală de Protecție a Copilului Prahova și de Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgămescu.

Primăria Comunei Drajna, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional principal. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice, dar și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani. Concursul este programat să aibă loc pe data de 22 august 2016, ora 10.00 (proba scrisă), iar pe data de 24 august 2016, ora 10.00 va avea loc interviul. Tot la Drajna este scos la concurs postul de referent de specialitate, clasa II, grad profesional superior. Candidații trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 9 ani. Concursul pentru acest post este programat pe 22 august 2016, ora 13.00 (proba scrisă), iar interviul va avea loc pe 24 august 2016, ora 13.00.

 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante, de consilier I debutant din cadrul Serviciului management de caz pentru asistenţi maternali. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată în domeniul asistenţei sociale, specializarea asistenţă socială, absolvite cu diplomă de licenţă și studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată în domeniul psihologiei, specializarea psihologie, absolvite cu diplomă de licenţă. Data limită de depunere a dosarelor este 09 august 2016. Proba scrisă este programată pe 22 august 2016, ora 10.00, iar interviul pe data de 25 august 2016.

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV-I (bucătar), din cadrul compartimentului Popotă – Serviciul Logistic. Pentru un astfel de post se solicită studii gimnaziale sau medii și diplomă/atestat/certificat pentru calificarea bucătar. Data limită de depunere a dosarului este 04 august, 04 august 2016, ora 16.00, iar proba scrisă este programată pe 12 august 2016, ora 10.00. Pe data de 17 august 2016, ora 10.00 este programat interviul.