banesti1

În apropierea DN1, în zona în care a fost amplasată denumirea comunei Bănești (cu litere fosforescente), se amenajează acum o alee pietonală. Pe acolo trecea o cărăruie folosită de localnici pentru a ajunge fie pe platoul unde se află Primăria Bănești, fie în zona din apropierea Doftanei. 

'Nu este o investiţie de mare valoare, dar am considerat că este importantă pentru că mulți oamenii - tineri şi vârstnici, deopotrivă - efectiv folosesc această zonă pentru a ajunge inclusiv la Primărie. Acolo nu exista niciun fel de amenajare, iar atunci când ploua, oamenii urcau sau coborau cu grei în această porțiune. Așa că am decis să amenajăm o alee sigură, care să se vadă estetic și din DN1', ne-a declarat primarul comunei Băneşti, Gheorghe Stoica. Lucrarea va fi finalizată în câteva zile, în funcţie şi de condiţiile meteorologice. 
banesti2
 
sursa: campinatv.ro

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...