dj 102 l

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a semnalat pe adresa redacției faptul că, de câteva luni, circulația rutieră pe o porțiune de drum județean care face legătura între comuna Iordăcheanu și comuna Podenii Noi este îngreunată din cauza unui depozit de materiale de construcții. Practic, potrivit cititorului nostru, reprezentanți magazinului au lăsat mai mulți paleți cu materiale de construcții pe marginea drumului, făcând aproape imposibilă traversarea în condiții de siguranță a zonei.

 

”Acum o lună am făcut o reclamație către Consiliul Județean, Primăria Iordăcheanu și Siguranța Circulației. Abia după ce am făcut o revenire la 10 zile s-au gândit să mă ia în seama iar astăzi vad un mail primit în spam în care îmi dă rezoluția "Am fost, am văzut, am anunțat poliția". Rezolvarea care este?”, susține cititorul nostru.

Contactat de reporterii Observatorulph.ro, primarul comunei Iordăcheanu susține că problema a fost tratată cu interes atât de către CJ Prahova cât și de către autoritățile locale și, în momentul de față, este în curs de rezolvare. ”Am fost împreună cu reprezentanții Consiliului Județean și cu Poliția la fața locului imediat după ce am primit sesizarea la Primărie. S-a constatat cele sesizate de cetățeanul respectiv iar patronul și-a luat angajamentul că în 30 de zile își mută materialele de pe marginea drumului. Are deja o locație, un alt teren, pe care își mută și în momentul de față materialele de construcție”, ne-a declarat Constantin Safta, primarul comunei Iordăcheanu. 

 

Vezi mai jos răspunsul primit cititorul nostru de la Consiliul Județean Prahova. 

p 128