incendiu potigrafu grajduri

Focul a izbucnit la o fermă de cai și de vaci. Din fericire, în momentul în care s-a produs incendiul animalele erau la păscut.

 

Opt autospeciale s-au deplasat la fața locului pentru stingerea incendiului, precum și o ambulanță SMURD, dat fiind faptul că ferma este situată în apropiere de pădurea din localitate.

Citește și: Incendiu la o fermă de cai și vaci din Potigrafu

Din fericire incendiul nu s-a soldat cu victime. Flăcările au cuprins două grajduri de animale și s-a manifestat violent pe o suprafață de 18.000 de metri pătrați.

 

UPDATE: 20: 26 - Potrivit ISU Prahova, 47 de pompieri participă în continuare la stingerea incendiului. Focul a cuprins șase grajduri, o casă de locuit, o clădire administrativă, două silozuri, 600 de tone de fân și mai multe utilaje agricole. Pompierii au salvat mai multe cabaline, ovine, bovine și păsări și au reușit să împiedice propagarea focului la pădurea din apropiere. Incendiul nu a fost încă stins.

Specialiștii din cadrul ISU Prahova vor încerca să stabilească și care a fost cauza focului.

UPDATE: 22. 23 - Focul a fost stins după aproape nouă ore. Potrivit ISU Prahova, au fost salvați 57 de cai, 101 capre și 71 de vaci. La fața locului a mai rămas o autospecială cu apă pentru asigurarea zonei.

 

Potrivit ISU Prahova, se pare că incendiul a fost declanșat de un scurt circuit electric

foc ferma potigrafu

pompieri incendiu potigrafu ferma

 

IMG 20160710 WA0000

IMG 20160710 WA0005