aglomeratie dn1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, la această oră (11:30), traficul rutier a mai crescut în intensitate pe DN1 Brașov – Ploiești.

Circulația rutieră este mai aglomerată pe raza stațiunii Buşteni, însă nu sunt semnalate probleme deosebite de fluență.

„În cazul în care se vor forma coloane de autovehicule pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei şi la intersecţia cu DN73A Râşnov - Predeal, le recomandăm automobiliştilor care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, iar celor care pleacă din zona Bran-Moieciu, să folosească rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu menţiunea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi”, a anunțat Centrul Infotrafic.

 

UPDATE: La ora 12.30, potrivit Centrului Infotrafic, pe DN1 Brașov – Ploiești nu sunt semnalate probleme deosebite de fluență, însă traficul rutier este mai intens pe segmentul Azuga – Bușteni al DN1 precum și în zona Comarnic.

UPDATE: 14.20 - Pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier se desfășoară fără probleme deosebite de fluență. Traficul este mai intens pe segmentul Predeal – Azuga – Bușteni, precum și la Sinaia.