familia tinerei injunghiate

Cazul tinerei înjunghiate în cofetăria din zona de nord a Ploieștiului scoate la iveală detalii șocante. După despărțirea celor doi, acesta o urmărea aproape în permanență pe Daniela. Pentru a-și apăra fiica de o posibilă răbufnire a băiatului, tatăl Danielei o păzea chiar și la locul de muncă.

 

”Nu ne-am gândit vreodată la așa ceva. Noi n-am știut că a mai avut astfel de episoade și cu alte fete. Ni se părea un băiat OK până s-au despărțit. După aceea, nu a mai fost așa”, susține mama Danielei, tânăra înjunghiată cu bestialitate ieri la Ploiești.

”După ce s-au despărțit, m-a evitat. Știa că o păzesc. Vedea mașina de la serviciu și dispărea. Părinții săi ne-au spus doar că o iubește mult și din cauza asta face așa. Veneau chiar și părinții lui să o păzească pe Dana de el”, a mărturisit tatăl tinerei înjunghiate.

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...