dumitru predescu

Doliu la Spitalul Județean Ploiești. Medicul cardiolog Dumitru Predescu, șeful Secției de Cardiologie de la Spitalul Județean Ploiești, s-a stins din viață, în noaptea de miercuri spre joi.

 

Cu o reputație aparte, medicul cardiolog Dumitru Predescu, șef al Secției de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean Ploiești, a dat dovadă de profesionalism în cei 32 de ani în care a profesat la unitatea medicală din municipiu.

Doctorul Predescu avea dublă specializare, atât de medic cardiolog, cât și de medic de boli interne.

Conducerea Spitalului Județean, dar și personalul medical din unitatea medicală în care doctorul Predescu a lucrat peste trei decenii regretă trecerea în neființă a acestuia și sunt alături de familia îndoliată.

 

Șeful Secției de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean Ploiești, Dumitru Predescu s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani.

 Mesajul din partea Colegiului Medicilor Prahova: 

          In memoriam, dr. Dumitru Predescu

 

            A disparut dintre noi dr. Dumitru Predescu, cel care pentru multi a reprezentat o noua sansa la viata.

            Disparitia sa lasa un loc gol care nu va putea fi inlocuit usor. De fapt nici nu vrem sa-l inlocuiasca nimeni, memoria sa ne va insoti intotdeauna

            Medicina prahoveana va ramane cu siguranta mult mai saraca. Pentru noi, cei care l-am cunoscut si l-am apreciat a reprezentat un exemplu in toate, generozitate, compasiune, profesionalism, implicare, modestie, pana la a pune pe primul plan viata altora, sacrificandu-si, in final, propria viata.

 

            Dr. Dumitru Predescu a reprezentat de multe ori mintea limpede in situatii considerate fara iesire, critice. Cu tact si diplomatie a reusit sa duca la bun sfarsit aproape tot ce si-a propus, plecarea sa prematura lasand multe proiecte nefinalizate.

            De fapt este greu sa sintetizam in cateva randuri, in acaeste moment triste, neasteptate, tot ceea ce a reprezentat pentru colegi, prieteni, medicina prahoveana.

            Zambetul sau ne va insoti intotdeauna iar personalitatea sa va fi un reper de comportament in viitor…

            Colegii