spitalul de pediatrie ploiesti

S-a întâmplat duminică noapte. Mare le-a fost surpriza părinților veniți de urgență cu micuții la Spitalul de Pediatrie Ploiești, în momentul în care au observat că primarul Ploieștiului a venit, de unul singur, să afle care este situația de la unitatea medicală.

O cititoare a Observatorulph.ro ne-a povestit cum anume s-a întâmplat totul. „Azi noapte am ajuns la urgențe cu fetița. Mi-a făcut iar amigdalite cu puroi deși am protejat-o cât s-a putut. Probabil la creșă nu au așa grijă, iar cu căldurile astea... Am mers la Spitalul Petrolul, spitalul mizeriei și a ignoranței. A trebuit să așteptam o oră si 45 de minute până ni s-au cerut actele să ne înscrie pe lista de așteptare. Și asta pentru că au aflat între timp probabil că noul primar Dobre se află alături de noi, în sală, pentru a observa cum suntem tratați. Aproape două ore a stat cu noi și a notat câte ceva. În cele din urmă a plecat promițându-ne că va lua măsuri în acest caz”, ne-a scris cititoarea observatorulph.ro care a reclamat și modul în care a fost tratată în cabinet în momentul în care a venit cu fetița la urgențe. „Am intrat și eu în sfârșit după două ore și am fost tratată cu ignoranță și la mișto. ÎI spun tinerei doctor ce are copilul și îmi aruncă în silă un termometru sa îl pun. (...) Să nu uit. La triere, asistenta era la țigară și la bârfă de o oră și ceva, noi așteptând în sala mizeră și urât mirositoare. Dar... aveam două TV-uri LCD. Probabil asta acoperă totul. Decât să ajungi la spitalul jegului mai bine o tratezi acasă până ajungi la doctorul de familie”, ne-a scris Carmen Vlad, care a completat că „primarul a venit singur, a stat apoi de vorbă cu noi. Sper să facă treaba și îi doresc multe reușite”.

Primarul Adrian Dobre a confirmat cele spuse de cititoarea Observatorulph.ro.

„Într-adevăr am fost la Spitalul de Pediatrie pentru a afla care sunt problemele de acolo, nu neapărat ce ține de medici și de latura medicală, ci de modul în care arată unitatea medicală, de condițiile de la urgențe. Nu trebuie să anunți pe nimeni dacă vrei să afli situația reală... Am discutat cu părinții. Am considerat că este important să aflu ce anume se întâmplă”, a susținut Adrian Dobre.

Contactat telefonic, directorul de la Spitalul de Pediatrie, Cătălin Vișean, nu știa de vizita primarului la unitatea medicală, însă ne-a promis că ne va oferi un punct de vedere după ce va lua legătura cu personalul care a fost de serviciu duminică noaptea.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...