Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

trafic ingreunat dn1

Traficul pe DN1, pe sensul de coborâre, Brașov - Ploiești, este intens, a anunțat IJP Prahova.

Potrivit primelor informații, s-au format coloane de mașini pe sensul de coborâre. Se pare că turiștii care au ales să-și petreacă mini-vacanța de Rusalii la munte s-au decis să se întoarcă spre casă.

Ieri seară s-a înregistrat trafic intens în zona Predeal-Azuga, motiv pentru care Centrul Infotrafic din cadrul IGPR a anunțat patru rute ocolitoare pentru șoferi, inclusiv traseul pe DN1A, Cheia - Ploiești.

Astăzi, însă, traficul este intens și pe DN1A (Cheia), pe sensul Brașov - Ploiești.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române a anunțat că în judeţul Braşov, începând cu ora 12:00, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

„Precizăm că, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri de mers. Între staţiunile Sinaia şi Buşteni au început să se formeze coloane de autovehicule, pe sensul de mers către capitală”, a anunțat Centrul Infotrafic.

UPDATE: Potrivit Centrului Infotrafic, începând cu ora 16:45, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. De asemenea, nu se mai aplică nici devierea de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73 către Braşov sau către Piteşti.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești