tarife tren cfr calatori

CFR Călători anunță că pasagerii își pot cumpăra bilete şi abonamente la tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, valabile pentru rangul de tren InterRegio.

 

CFR a dat și câteva exemple. Astfel, la trenul IR 1546, un bilet de călătorie Cluj – Satu Mare costă 38,70 lei în loc de 66,80 lei. La trenul IR 1599, un bilet București – Craiova costă 33,40 lei în loc de 60 lei.

„În plus, pe rutele: Galaţi – Brăila, Galați – Făurei, București Nord – Galați, Galați – Constanța, Oradea – Satu Mare, Cluj Napoca – Satu Mare, Oradea – Cluj Napoca, Caracal – Craiova, Brașov – Iași, Suceava – Ilva Mica, Piatra Olt – Craiova, Craiova – București Nord, Cluj Napoca – Beclean pe Someș, Cluj Napoca – Ilva Mică, preţurile biletelor de clasa a 2-a se reduc cu 30% - 50%”, a precizat CFR Călători. La fel se întâmplă și în cazul unei călătorii Sinaia - Brașov, unde reducerea este între 31% și 56%.

 

Toate tarifele menţionate mai sus includ şi tariful de rezervare a locului, de 3,9 lei. Biletele pot fi cumpărate atât Online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR cât și de la distribuitorii autorizați (agenții de turism), a mai anunțat CFR Călători.

„Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații”, precizează CFR Călători.

reduceri bilete cfr calatori