spitalul judetean ploiesti

Patru bărbați, din Ploiești, Câmpina și Ciorani au ajuns ieri la spital, direct de la secțiile de vot.

 

Unul dintre incidente a avut loc la Secția nr. 108 din Ploiești, care a funcționat la Grădinița 47. Un bărbat de 82 de ani, cunoscut cu afecțiuni cardiace, a făcut lipotimie și a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești.

Un alt incident a avut loc la Câmpina, la Secția de votare 160, de la liceu. Unui bărbat de 64 de ani i s-a făcut rău și a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Câmpina, unde a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost transportat ulterior la Spitalul Județean Ploiești. Martorii susțin că bărbatul s-ar fi supărat în momentul în care a aflat că are buletinul expirat și nu poate vota, dacă nu își face cartea de identitate.

Un al treilea bărbat, în vârstă de 78 de ani, a început să se simtă rău în timp ce se afla la Secția nr. 46 de pe strada Izvoarele din Ploiești. La venirea echipajelor de la Serviciul de Ambulanță Prahova, bărbatul  susținut că are dureri puternice la cap, însă a refuzat transportul la spital.

 

Un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Cioranii de Jos, de la secția de vot care a funcționat la liceu, a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești, cu mai multe echimoze pe mână, în urma unei agresiuni.