strada mugurilor

Mai mulți locuitori ai Ploieștiului au ieșit astăzi pe strada Mugurilor, nemulțumiți de faptul că, la fiecare ploaie, nu mai au cum să circule din cauza bălților.

 

„Cu o lună înainte de fiecare campanie electorală candidații la Primăria Ploiești vin și ne promit că vor găsi soluții pentru rezolvarea problemei noastre. Stau aici de 30 de ani și de fiecare dată, după campania electorală, nu ne mai bagă în seamă nimeni. Pa și la revedere, pe principiul am venit, am văzut, am promis și am plecat!. Astăzi ne-am strâns mai mulți locuitori și am solicitat ca reprezentanții Primăriei Ploiești să ne asculte doleanțele”, ne-a descris Gheorghe Șerban situația.

Potrivit acestuia, după mai multe ore de discuții, un consilier al primarului interimar, Cristian Ganea, ar fi promis că situația va fi rezolvată, în sensul ca apa să nu ne mai intre în curți.

„Ni s-a spus inițial că strada trebuie să fie bombată. Noi nu vrem așa ceva. Vrem ca apa să se scurgă prin cădere pe partea dreaptă a drumului, unde nu sunt construite case”, a susținut omul.

 

Problemele legate de băltoace nu ar fi numai pe strada Mugurilor, ci și pe strada Spicului, Țesătorului și Inului.

strada baltoace ploiesti

strada ploiesti ploaie

 

protest strada mugurilor