angajari primarii prahova

Mai multe posturi vacante sunt scoase la concurs la începutul lunii iunie în Prahova.

De exemplu, Primăria Măneciu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de administrator I. Candidații trebuie să aibă studii medii cu diplomă de bacalaureat și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei este de 2 ani. Termenul limită de depunere a dosarelor este 4 iunie. Proba scrisă este programată pe 15 iunie, ora 10.00, iar proba interviu pe 17 iunie, ora 10.00.

Primăria Mizil organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacantă, de şef serviciu dezvoltare, investiţii, achiziţii, mediu şi proiecte europene. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor economice, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minim 2 ani, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, cunoştinţe operare pe calculator – nivel mediu și să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată. Proba scrisă este programată să aibă loc pe 21 iunie, data și ora interviului urmând să fie programată la o dată anterioară.

Primăria Gornet-Cricov organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante de șofer și de bibliotecar.Concursul a fost reprogramat pe data de 9 iunie, după ce inițial trebuia să se desfășoare pe 20 mai.