restrictii dn1

Pentru a doua zi consecutiv, Centrul Infotrafic anunță lucrări pe DN1, între Băicoi și Câmpina.

 

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, în judeţul Prahova, pe parcursul zilei, „în funcţie de condiţiile meteo, pe DN1 Bucureşti - Braşov, între kilometrii 81 şi 82 (între Băicoi şi Câmpina), se vor executa lucrări de întreţinere (plombare), iar circulaţia va fi restricţionată pe câte o bandă (în zona respectivă drumul este alcătuit din patru benzi)”.

„Pentru a nu se forma coloană de maşini pe banda pe care se execută lucrările, le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe cea deschisă (intercalând autovehiculele de pe ambele benzi ale sensului de mers, prin manevra de tip „fermoar”)”, precizează Centrul Infotrafic.

 

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat la ora 10.00 că, în judeţul Braşov, pe parcursul zilei, în funcţie de condiţiile meteo, pe DN1 Ploieşti - Braşov, între kilometrii 139+900 de metri şi 147, se vor executa lucrări de întreţinere (plombare), iar circulaţia va fi restricţionată pe câte o bandă (în zona respectivă drumul este alcătuit din două benzi).

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...