tren blocat bucuresti ploiesti

Traficul feroviar a fost întrerupt în această după-amiază, pe ruta București - Ploiești, după ce mai mulți copaci au fost rupți de vânt.

Problema a apărut între stațiile Crivina - Brazi, după ce mai mulți copaci rupți din cauza vântului au afectat liniile de curent electric. Toate trenurile care circulau pe ruta București - Ploiești înregistrează întârzieri.

„Am așteptat două ore în tren să se rezolve problema. Până la urmă a venit cineva și m-a luat. Nu știu ce anume s-a întâmplat că nimeni nu ne-a anunțat”, s-a plâns o femeie care vroia să ajungă la Ploiești.

La această oră (17.48) se intervine pentru remedierea problemei apărute.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că, începând cu ora 18:20, în judeţul Prahova, circulația feroviară a fost reluată pe Magistrala 300, pe sensul către Braşov. Se estimează ca, în aproximativ 30 de minute, traficul feroviar să revină la normal. „Amintim că, din cauza unui copac căzut pe calea ferată, circulația feroviară a fost întreruptă, între staţia de cale ferată Bucureşti şi Ploieşti, la kilometrul 48+500”, a precizat Centrul Infotrafic.

UPDATE: În jurul orei 19.00, unul dintre trenuri a ajuns la Gara de Vest. Călătorii au susținut că în Gara de Nord București au fost anunțate întârzieri și de 150 de minute, ca urmare a incidentului care a avut loc între stațiile Crivina și Brazi.