indicator dumbravesti2

Prahova este renumită pentru numărul mare de accidente ce au loc în fiecare zi și pentru intensitatea mare a traficului. De cele mai multe ori accidentele au loc din cauza șoferilor neatenți la semnele de circulație. Vina nu este a lor în totalitate a lor, ci aparține și autorităților care nu verifică amplasamentul fiecărui semn.

 

Mai multe persoane au trimis pe adresa redacției semnalări de situații în care semnele de circulație îngreunează circulația.

“Pe strada Calmatui din Ploieşti de foarte mult timp este un indicator de acces interzis deteriorat în ultimul hal, vopsea luată în totalitate  în dreptul scării de la blocul E Democratiei nr.104 .Acest lucru face ca multi şoferi care nu cunosc zona să-l ignore ducând la posibilitatea producerii de accidente. Organele abilitate să ia masurile de înlocuire a acestuia. Va multumesc.”, ne-a transmis un cititor nemulțumit de administrarea drumului.

 

indicator ploiesti

„În imaginile atașate se poate vedea cum arata un indicator rutier (de limitare tonaj), proaspăt montat în Plopeni-Sat, com. Dumbrăvești, după ce a fost vandalizat. Interese ascunse sau pur și simplu reaua intenție (dacă nu cumva, ambele împreuna) au transformat acest indicator într-o mizerie comparabilă numai cu cei care l-au adus în această stare! Râvnim la țările dezvoltate, în care bunul public arată întotdeauna bine întreținut. Asta cere într-adevăr bani, dar fără un pic de civilizație și bun simt, cheltuirea banului public în scopul binelui public (atunci când se mai face) este in zadar! Ajută-ne Doamne să ne recăpătăm bunul simț elementar!” , este mesajul unui cititor din comuna Dumbrăvești, un alt loc unde a ajuns nepăsarea autorităților.

indicator-dumbravestiindicator-dumbravesti2