bloc sistem video ploiesti malu rosu

Locatarii unui bloc din Cartierul Malu Roșu au găsit soluția perfectă de a nu mai fi victimele hoților.

În ultimele 12 luni, la un bloc din Malu Roșu nu s-au mai înregistrat spargeri. În plus, nimeni nu mai aruncă gunoaiele pe scara blocului. Atât la intrarea principală a blocului, cât și pe scara imobilului au fost montate camere video.

Suplimentar, pentru ca accesul în bloc să fie limitat, la intrarea pe scara blocului a fost amplasat un interfon. Cele două măsuri au dat roade, La intrarea pe scara blocului, a fost montat un anunț cu mesajul „Atenție, proprietate privată monitorizată permanent  cu sistem de supraveghere video”.

„Pe vremuri, în special noaptea, la scara blocului se strângeau tot felul de indivizi. Mâncau semințe și consumau alcool. Acum nu se mai întâmplă acest lucru. Hoții evită blocul. Acum putem lăsa o floare pe hol că nu o mai fură nimeni. Nu s-au mai înregistrat spargeri de locuințe și toată lumea menține curățenia, de frică să nu apară pe camerele video”, ne-a spus un locatar al blocului care nu dorește să facă reclamă imobilului în care locuiește, dar vrea să afle toată lumea cât de eficiente sunt aceste măsuri.

Costurile pentru achiziția sistemului video, dar și pentru monitorizarea ulterioară au fost și sunt suportate de toți locatarii.

 

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...