trafic intens valea prahovei

Traficul rutier este intens pe DN1 Braşov - Bucureşti. Poliția recomandă rute ocolitoare.

 

De la intrarea în Buşteni până în apropiere de Predeal, dar şi la Comarnic, potrivit IGPR, se circulă în coloană pe sensul de mers către Bucureşti.

„Numărul de autovehicule a crescut şi pe sensul opus, astfel că s-au format coloane în Buşteni şi la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti. Pentru evitatea aglomeraţiei, reamintim că, dinspre (şi către) Braşov, poate fi folosită ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti. Pe acest drum, în apropiere de Măneciu (dinspre Cheia), există o zonă în lucru. Le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalele poliţiştilor care fluidizează circulaţia în dreptul lucrărilor”, a anunțat Centrul Infotrafic.

 

Potrivit sursei citate, traficul este intens şi pe DN73A Râşnov - Predeal. S-a format o coloană de maşini la intersecţia cu DN1.

„În judeţul Braşov, pe DN73, se circulă cu viteză redusă între localităţile Bran şi Moieciu, din cauza numărului mare de autovehicule. Traficul este intens şi pe DN6 Alexandria - Bucureşti. Între localităţile Drăgăneşti-Vlaşca şi Vităneşti (judeţul Teleorman), dar şi între Valea Plopilor şi Mihăileşti (judeţul Giurgiu), se circulă în coloană”, a anunțat IGPR.