cfr valea prahovei bilete pret

CFR Călători vine cu o ofertă tentantă, pentru anumite destinații, inclusiv pe Valea Prahovei.

 

Pentru călătoria în weekend (în zilele de vineri, până duminică inclusiv) cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Brașov și retur, se acordă reduceri între 31% şi 56%.

Biletul de week-end se emite pentru o singură persoană, la același rang de tren și aceeași relație de călătorie pe distanţe de până la 1000 kilometri. Biletul de week-end se emite pentru 2, 3 sau 4 week – end-uri din perioada de valabilitate, funcție de solicitarea călătorului.

„Valea Prahovei impresionează prin peisajele naturale și prin atracțiile turistice, fiind locul ideal de vacanță în orice anotimp, fie că preferaţi schiul sau drumețiile montane, fie că doriți să vă bucuraţi pur şi simplu de aerul curat al staţiunilor montane. Principalul centru urban este Câmpina, celelalte orașe aflate pe Valea Prahovei fiind (de la sud la nord) Comarnic, Breaza, Sinaia, Bușteni și Azuga (în județul Prahova), precum și Predeal (în județul Brașov).
Pe Valea Prahovei se află numeroase obiective turistice precum Castelul Peleș, Crucea Caraiman, Babele și Sfinxul, Castelul Cantacuzino și multe altele”, este descrierea CFR Călători, care vrea să atragă cât mai mulți turiști să viziteze România pitorească, de la fereastra trenului..

 

„În majoritatea staţiunilor montane puteţi ajunge cu trenul comod şi relativ repede. Din toate colțurile ţării există posibilități de călătorie pe calea ferată prin Braşov sau prin Ploieşti şi Bucureşti”, se mai arată în prezentarea făcută de CFR Călători.

Cartea VSD poate fi folosită pe durata a 5 weekend-uri, pe 5 rute diferite (la care stația de plecare trebuie să fie aceeași), dus – întors, (ex. 1 week-end Bucureşti – Braşov şi retur, 1 week-end Bucureşti – Sighișoara şi retur, etc).