Politist

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției o scrisoare de mulțumire pentru un  polițist care a reușit să-i recupereze un telefon mobil în gara din Bușteni. Documentul de mai jos a fost transmis și Inspectorului General al Poliției Române.

 

SCRISOARE DE MULTUMIRE
D-lui Agent sef adjunct VESEL EDUARD ALIN – seful Postului de Politie T.F. Busteni, jud. Prahova

Subsemnatul PETRESCU STEFAN din Mun. Brasov, str. Lunga, nr. 53, bloc D, ap.4, jud. Brasov, va aduc la cunostinta faptul ca in noaptea de 18/19.03.2016, aflandu-ma in Gara Busteni, jud. Prahova, pentru a calatori cu trenul spre Brasov, am adormit, iar cand m-am trezit am constatat ca din buzunarul hainei imi fusese furat telefonul mobil SAMSUNG GALAXY S4.
Am sesizat cele intamplate D-lui Sef de Post al Postului de Politie T.F. Busteni, Agent sef adjunct VESEL EDUARD ALIN, care m-a asigurat ca isi va da interesul si ca va utiliza toate parghiile legale pentru a imi recupera telefonul si pentru a depista autorii, desi eu nu am putut sa-i ofer nici un punct de plecare in ancheta.
Recunosc, si acum imi pare bine ca m-am inselat, ca am plecat de la postul de politie cu inima indoita, crezand ca va da plangerea mea la cosul de gunoi, pentru ca si in alte situatii am facut sesizari catre diverse institutii de la care nu am mai primit raspuns.
La data de 19.04.2016, fix la o luna de la data cand mi-a fost furat telefonul, am fost contactat de Dl Vesel care mi-a spus ca autorii au fost identificati, iar telefonul meu a fost recuperat dintr-o comuna de pe raza jud. Braila.
De aceea doresc sa-i multumesc si să remarc în mod deosebit profesionalismul şi promptitudinea domnului poliţist Agent sef adjunct VESEL EDUARD ALIN, care a rezolvat acest caz intr-un termen atat de scurt, reusind sa-mi recupereze telefonul si sa identifice autorii.
Va rog sa ii transmiteti multumirile mele si sa il asigurati de tot respectul pentru reusita sa.
Cu deosebita stima,
PETRESCU STEFAN