sri antitero

 

Sinaia a fost împânzită week-endu-ul trecut de forțe speciale de ordine pentru un eveniment la care au participat mai mulți europarlamentari.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Sinaia a fost organizată o conferință organizată Mișcarea pentru o Europă Unită a Națiunilor și Libertăților la care au participat și politicieni străini.

Printre aceștia s-a numărat și Marine Le Pen, președintă a Frontului Național din Franța, membră a Parlamentului European.
Cu ocazia acestui eveiment, în Sinaia au fost dislocate forțe impresionante de ordine, inclusiv polițiști și trupe speciale anti-tero.

 

Acest lucru reiese chiar din comunicatul SRI, care a contribuit la asigurarea controlului antiterorist și pirotehnic, dat fiind că la această manifestare au participat și europarlamentari.

"La evenimentul organizat sâmbătă, la Sinaia, de Mișcarea pentru o Europă Unită a Națiunilor și Libertăților, Serviciul Român de Informații a contribuit, alături de alte instituții din Sistemul Național de Prevenire și Combatere a Terorismului (în speță, Jandarmeria și Poliția), la asigurarea misiunilor de control antiterorist și control pirotehnic, în vederea securizării spațiului destinat desfășurării evenimentului, dat fiind faptul că la manifestare participau și europarlamentari", menționează Biroul de presă al SRI.