accident dn1 pucheni

Accidentul s-a produs sâmbătă în jurul prânzului. Traficul în zonă a fost blocat pentru mai mult timp, iar șase persoane au ajuns la spital.

Potrivit primelor informații, patru autoturisme au fost implicate în accident. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și cinci ambulanțe (trei de la SMURD și două ale Serviciului Județean de Ambulanță Prahova).

Inițial s-a spus că este vorba despre patru persoane rănite. Ulterior, numărul persoanelor care au fost transportate la spital s-a cifrat la șase. Un cititor ne-a transmis imagini de la locului. (Citește și: Imagini de la accidentul de pe DN 1, la Pucheni VIDEO)

Astfel, sâmbătă a ajuns la spital un tânăr în vârstă de 26 de ani cu traumatism cranio-cerebral și traumatism la șoldul drept, o femeie în vârstă de 54 de ani diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și traumatism facial, dar și un bărbat în vârstă de 89 de ani diagnosticat cu traumatism cranio-facial. Tot printre victime s-au aflat și un tânăr de 19 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral, precum și o femeie în vârstă de 81 de ani, cu traumatism șold stâng, traumatism facial, plagă la nivelul buzei, dar și tânără în vârstă de 25 de ani care avea trumatisme la ambii genunchi.

 

Traficul a fost reluat în zonă după aproape trei ore de la producerea accidentului rutier.

 

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident în Câmpina - două persoane rănite

Nicio zi fără accidente în Prahova. Două autoturisme au intrat în coliziune, în Câmpina. Accidentul s-a produs pe strada Griviței, la intersecția cu Bulevardul Culturii, din orașul Câmpina. În...