candidati concurs politie

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a anunțat prelungirea termenelor de depunere a dosarelor.

 

Candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare pot completa dosarele de recrutare până la data de 22 aprilie inclusiv. La concurs s-au înscris 700 de candidați pentru cele 46 de posturi scoase la concurs.

Data-limită de completare a dosarelor de recrutare cu orice document (nu numai cu fișa medicală) se prelungește, până la data de 22 aprilie a.c. inclusiv. Programul de depunere a documentelor este în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 09.00 – 16.00, a anunțat IJP Prahova.

„Atragem atenția asupra faptului că necompletarea dosarului de recrutare până la data-limită va atrage invalidarea candidaturii persoanelor aflate în acea situație, după această dată nemaifiind acceptată depunerea de documente. De asemenea, candidații sunt rugați să verifice pagina de internet și avizierul I.J.P. Prahova, unde vor fi publicate anunțuri în care se vor preciza informații privind programarea nominală a candidaților pentru probele eliminatorii”, precizează IJP Prahova.