Afis clasa de inot 2

Oportunitate pentru copiii din Câmpina, dar și din localitățile din apropiere. Școala Ion Câmpineanu organizează pentru anul școlar 2016-2017 o clasă I cu profil sportiv, specializarea înot.

 

Sunt 25 de locuri în total, iar, începând cu 18 aprilie începe a doua rundă de înscrieri. Atenție însă, nu orice copil poate fi declarat admis.

Este nevoie să îndeplinească anumite criterii (înălțime, anvergură), dar și să treacă cu brio probele sportive: alergare viteză pe o distanță de 30 de metri, navetă 3x5 m și coordonare mână picior.

Vor avea un punctaj suplimentar copiii care au practicat până la vârstă de 5/6 ani acest sport, dar care pot dovedi printr-o adeverință sau o diplomă de participare emisă de către entitatea de sport unde a activat.

 

Elevii care vor fi admiși vor urma cursuri de înot gratuite, cu instructor de specialitate, la bazinul acoperit din Câmpina.

Școala Ion Câmpineanu este o unitate de învățământ de stat și nu vor fi perceptute taxe suplimentare elevilor admiși la clasa de înot.

Mai multe amănunte despre ziua în care va fi organizată preselecția găsiți în afișul de mai jos. Ultima zi de înscriere este 12 mai 2016