proxenet

Unul dintre bărbații arestați în același dosar în care și solistul trupei Paraziții este acuzat de trafic și consum de droguri de risc, este cercetat și pentru viol și proxenetism.

 

Este vorba despre Marian Brotoiu, din Câmpina, pe care procurorii DIICOT îl cercetează și pentru trei infracțiuni de viol și două de proxenetism, pe lângă cele care au legătură cu traficul și consumul de canabis.


În încheierea de ședință din camera de consiliu, atunci când s-a propus arestarea celor opt persoane în dosarul în care este ancehtat și Cheloo, se precizează faptul că la data de 31 martie, pe numele lui Brotoiu „s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de: trafic de droguri de risc (...); trafic de droguri de risc, inclusiv către consumatori minori, (...) trafic de droguri de mare risc (...)trafic de droguri de mare risc, inclusiv către consumatori minori, (...) deţinere de droguri de risc pentru consum propriu (...) deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept (...) o infracţiune de proxenetism, (...) constând în aceea că, în perioada decembrie2015, a determinat-o pe C.A.M. să întreţină relaţii intime cu L.A.M.. o infracţiune de proxenetism, (...), constând în aceea că, în cursul anului 2015, a determinat-o pe minora F.A.A.C. să întreţină relaţii intime cu C.V.G., contra unei sume de 300 lei; o infracţiune de trafic de persoane, (...) constând în aceea că, în luna februarie 2016, a constrâns-o, prin ameninţări şi violenţe, pe D.D.Ş. să întreţină relaţii intime cu D.M., zis "P."; o infracţiune de viol, (...), constând în aceea că, în luna noiembrie 2015, a constrâns-o pe D.D.Ş., prin ameninţări şi violenţe, să întreţină relaţii intime cu el; o infracţiune de viol (...)constând în aceea că, în luna decembrie 2015, a constrâns-o pe D.D.Ş., prin ameninţări şi violenţe, să întreţină relaţii intime cu el; o infracţiune de viol, constând în aceea că, în luna decembrie 2015, a constrâns-o pe minora P.I.I., prin ameninţări şi violenţe, să întreţină relaţii intime cu el."

Conform documentului citat, Brotoiu nu și-a recunoscut faptele de viol și proxenetism, acesta precizând că a întreținut relații sexuale cu cele două fete, dar cu acordul acestora și nu în urma unor amenințări. De altfel nici judecătorul de drepturi și libertăți a precizat în încheierea de ședință că nu există suficient de multe dovezi care să probeze actele de viol și proxenetism, dar a aprobat arestarea lui Brotoiu pentru acuzațiile de trafic de droguri.

 

Reamintim că la finele lunii martie, în Breaza în special, dar și în alte localități din Prahova, Ialomița și în București au avut loc mai multe percheziții care vizau o rețea de traficanți și de consumatori de droguri din care făcea parte și Cheloo, solistul trupei Paraziții. Acesta împreună cu alte 90 de persoane, în mare parte adolescenți, au fost aduși la audieri la sediul DIICOT Ploiești, structură care instrumentează acest dosar. Opt persoane au fost atunci arestate, iar alte șase, printre care și Cheloo, au fost plasate sub control judiciar.