spitalul judetean ploiesti tentativa suicidTrei tentative de suicid au avut loc în weekend în Prahova. Duminică noapte, la spital a ajuns și o femeie, de 48 de ani, care a mâncat o plantă toxică.

 

Prima tentativă de suicid a avut loc vineri seară, în jurul orei 20.00. Un tânăr de 25 de ani a înghițit mai multe medicamente. Tânărul a ajuns la Spitalul Județean Ploiești, unde a necesitat îngrijiri medicale.

Sâmbătă seară, o nouă tentativă de suicid s-a înregistrat la Ploiești, pe strada Bulevardul Republicii, după ce o femeie, în vârstă de 41 de ani, a înghițit mai multe medicamente, motiv pentru care a ajuns la spital.

 

Duminică seară, s-a înregistrat o nouă tentativă de suicid. Un tânăr în vârstă de 17 ani, de pe strada Maramureș din Ploiești, a ajuns la Spitalul de Pediatrie și a fost diagnosticat cu ingestie voluntară de medicamente.

Tot duminică, dar după ora 20.30, la Spitalul Județean Ploiești a ajuns și o femeie, în vârstă de 48 de ani, din Tinosu, care a susținut că a început să se simtă rău, după ce a mâncat accidental o plantă toxică.