consiliul judetean prahova

Un cititor a reclamat starea deplorabilă a DJ 100 L la Consiliul Județean Prahova.  Conducerea instituției i-a răspuns că drumul se află în atenția sa și că va fi reparat în limita fondurilor disponibile. 

 

Reclamația cititorului transmisă conducerii județelui:

Buna ziua,

Nu este pentru prima oara cand incerc sa va sesizez unele deficiente intalnite pe drumurile ce le intretineti. Se pare ca in domeniul intretinerii drumurilor judetene trebuie sa indepliniti urmatoarele activitati de interes public si local;
-intretinerea comuna a tuturor drumurilor.
-asigurarea scurgerii apelor din zona drumurilor.
-asigurarea esteticiirutiere a drumurilor.
-intretinerea podurilor si podetelor.
-lucrari de intretinere periodica.
Acum imi permit sa va spun ca drumul DJ 100 L arata jalnic, ca si alte drumuri judetene,am primit numai promisiuni,v-am sesizat lipsa santurilor de scurgere,lipsa bornelor km,lipsa placutelor indicatoare ale localitatilor pe unde trece drumul(drumul trece prin com Podenii-Noi care este mare,dar efectiv localitatile strabatute sunt Ghiocel,Mehedinta.Rahova,Nevesteasca,apoi com Iordacheanu,dar localitatea Valea-Cucului),multa mizerie,maracini si balarii care nu au ce cauta in apropierea drumului.

 

Stiu ca sta in puterea de decizie a dv pentru ca in cel mai scurt timp sa aduceti cu oamenii si utilajele din dotare starea drumului la o normalitate.

Tot ce am sesizat mai sus este real si trebuie rezolvat, nu vreau raspuns ca la intrare este scris Podeni iar la alta intrare Iordacheanu, dupa cum bine stiti fiecare localitate are identitatea ei si trebuie luat ca atare.Astept cu nerabdare punctul d-v de vedere cu un termen si rezolvarea acestor probleme si promit ca nu va mai deranjez.

Va multumesc anticipat

 

Răspunsul conducerii CJ Prahova

adresa cj ph drumuri anonim